'Tijd dringt voor Lampard: Chelsea heeft opvolgers in vizier'

21 januari 2021, 09:39

Chelsea lijkt snel afscheid te gaan nemen van Frank Lampard. Diverse Engelse media berichtten de laatste dagen al dat de Londense topclub twijfelt of het met de clubicoon door moet gaan, maar er lijkt een beslissing te zijn genomen. Als de resultaten niet heel snel gaan verbeteren, wordt Lampard op straat gezet.

Afgelopen dinsdag won ook Leicester City van Chelsea. De Londense topclub zakte daarmee naar de achtste plaats in de Premier League en lijkt daarmee af te stevenen op een breuk met de trainer. Omdat Chelsea het liefst geen interim-coach wil aanstellen, zoekt het al voorzichtig naar een opvolger. Julian Nagelsmann staat volgens The Guardian hoog op de wensenlijst, maar hij lijkt RB Leipzig niet per direct te willen verlaten.

Desondanks krijgt Hakim Ziyech bij Chelsea hoogstwaarschijnlijk te maken met een Duitse trainer. Ralf Rangnick staat op de lijst, net als de bij Paris Saint-Germain ontslagen Thomas Tuchel. De oefenmeester haalde met PSG de finale van de Champions League en is sinds enkele maanden vrij. Hij werd in de Franse hoofdstad opgevolgd door Mauricio Pochettino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen