'Arsenal wil Ødegaard, Milik voor keuring in Marseille'

21 januari 2021, 10:30

Arsenal heeft zijn zinnen gezet op de komst van Martin Ødegaard, zo melden diverse Engelse en Spaanse media. De Noorse middenvelder komt nauwelijks in de plannen voor bij Real Madrid en aast daarom op een verhuurperiode. De Londense club hoopt Ødegaard te kunnen strikken, maar heeft concurrentie van enkele andere fraaie clubs.

Ook Sevilla en Real Sociedad zouden namelijk hun zinnen hebben gezet op de komst van het toptalent. Ødegaard speelde afgelopen seizoen al op huurbasis bij Sociedad, waar hij een ijzersterke indruk maakte. Het aantal optredens van de middenvelder, die in het verleden bij sc Heerenveen en Vitesse speelde, bleef dit seizoen beperkt tot zeven. Daarvan maakte hij vooral als invaller zijn opwachting. Woensdag maakte Marca al bekend dat ook Ajax interesse heeft, maar dat de Amsterdammers een kleine kans op zijn komst maken.

Milik

Ook in Frankrijk is een transfer op komst. De bij Napoli op het tweede plan geraakte Arek Milik lijkt de komende dagen zijn transfer naar Olympique Marseille te gaan afronden. Marseille bereikte volgens RMC Sport een akkoord met Napoli en gaat de Pool vandaag medisch keuren. Als er geen bijzonderheden optreden, vertrekt Milik op huurbasis naar Frankrijk met een optie tot koop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen