Narsingh strijkt neer bij Twente als vervanger Cerny

22 januari 2021 – FC Twente heeft de selectie versterkt met Luciano Narsingh. De dertigjarige aanvaller komt op huurbasis over van Feyenoord en sluit zaterdag aan bij zijn nieuwe teamgenoten. In Enschede is hij de opvolger van Vaclav Cerny, die door een zware knieblessure dit seizoen niet meer in actie komt.

Narsingh strijkt neer bij Twente als vervanger Cerny

Narsingh was bij Feyenoord bezig aan zijn tweede jaar. Dit seizoen kwam hij weinig aan spelen toe. Trainer Dick Advocaat maakte in de Eredivisie negen keer gebruik van hem. Komende zomer loopt zijn contract in Rotterdam af. "Voor mij is dit een heel mooie overstap, ik kijk er naar uit. Ik ken trainer Ron Jans nog van mijn tijd bij Heerenveen. De gesprekken die ik met hem heb gehad gaven me heel goed gevoel en vertrouwen. Ik wil hier de komende maanden met plezier voetballen. Ik weet dat ik ervoor moet knokken en mijn niveau moet halen", reageert hij.

In Enschede is men blij met de komst van Narsingh, die meer dan 300 wedstrijden in het betaald voetbal speelde. "Na de blessure van Vaclav Cerny wilden we onze voorhoede versterken, omdat we wat 'dun' in de aanvallers kwamen te zitten. De komst van Luciano was een buitenkans. Hij kent Ron Jans uit zijn tijd bij sc Heerenveen en wilde graag naar FC Twente komen. Luciano kan op de vleugels aan beide kanten uit de voeten, past bij de wijze waarop we spelen en brengt ook heel veel ervaring met zich mee. We zijn heel blij dat hij direct aansluit."

Feyenoord

gerelateerd