Feyenoord neemt afscheid van overbodige verdediger Johnston

22 januari 2021 – Feyenoord neemt afscheid van George Johnston. De 22-jarige Schotse verdediger wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan Wigan Athletic. Dick Advocaat bevestigde vrijdag tijdens zijn persconferentie richting de topper tegen AZ dat Johnston zijn loopbaan vervolgt bij de nummer 22 van de League One.

Feyenoord neemt afscheid van overbodige verdediger Johnston

Johnston was bezig aan zijn tweede seizoen in Rotterdamse dienst. In de zomer van 2019 kwam de Schot over van Liverpool. Een doorbraak in De Kuip bleef uit. In zijn eerste seizoen in Rotterdamse dienst speelde hij geen minuut in de hoofdmacht. Dit seizoen kwam hij vier keer in actie in de Eredivisie, waarvan eenmaal als basisspeler. Dick Advocaat maakte gebruik van Johnston toen Tyrell Malacia en Ridgeciano Haps niet in actie konden komen.

Nu het tweetal weer fit is, heeft Johnston geen perspectief op speeltijd in Rotterdam. Derhalve is Feyenoord bereid de verdediger tijdelijk te laten gaan. Het wordt waarschijnlijk ook een definitief afscheid, daar Johnston over een aflopend contract beschikt. Wel hebben de Rotterdammers de optie om zijn verbintenis met een jaar te verlengen.

Volg ons ook op Instagram!

Feyenoord

gerelateerd