Timmer: "Feyenoord is mijn club geworden"

13 juli 2006, 12:24

Na vier seizoenen is Henk Timmer weer terug in Rotterdam-Zuid. De doelman, die nog een medaille in de kast heeft liggen voor het winnen van de UEFA Cup, tekende vandaag een tweejarig contract bij Feyenoord. "Ik heb altijd gezegd: na dat ene seizoen is Feyenoord mijn club geworden", zegt de doelman op de website van Feyenoord over zijn transfer.

"Ik had het bij AZ prima naar mijn zin, maar kreeg een meningsverschil met Louis van Gaal", legt de sluitpost uit. "Toen Feyenoord kwam, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik heb in mijn jaar in Rotterdam heel veel meegemaakt en dat is altijd blijven hangen. Ik heb het daarna ook altijd gezegd: Feyenoord is mijn club geworden. Als je dan de kans krijgt om er terug te keren, dan is dat super. Ik heb er dan ook alles aan gedaan om die stap mogelijk te maken."

Bij Feyenoord is men dolblij met de tweevoudig international. "Erwin Koeman wilde graag twee keepers met veel ervaring bij zijn selectie", vertelt technisch directeur Peter Bosz. "We zijn dan ook heel blij dat we Henk Timmer vastgelegd hebben. Henk voldoet aan alle voorwaarden en zit niet voor niets bij Oranje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen