Menig tipte FC Twente over komst concurrent

22 januari 2021 – Mocht Queensy Menig de komende weken zijn basisplaats aan Luciano Narsingh verliezen bij FC Twente, zal hij zich ongetwijfeld nog even achter de oren krabben. Het was namelijk de buitenspeler die Twente tipte om Narsingh naar de Grolsch Veste te halen. Narsingh wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Feyenoord, waar hij niet in de plannen voorkwam.

Menig tipte FC Twente over komst concurrent

FC Twente dook deze maand de markt op om een nieuwe buitenspeler te strikken. Revelatie Vaclav Cerny raakte namelijk zwaargeblesseerd aan zijn knie en komt niet meer in actie. Omdat er daardoor een buitenspeler ontbrak, ging trainer Ron Jans met technisch directeur Jan Streuer in conclaaf. "Ik had zijn naam nog niet bij Jan Streuer genoemd, of Queensy Menig kwam ook met hem", aldus Jans in gesprel met Tubantia.

Narsingh kwam de laatste jaren nauwelijks aan spelen toe, maar daar heeft Jans wel een verklaring voor. "Hij heeft het de afgelopen jaren bij Swansea en Feyenoord niet altijd even makkelijk gehad, maar twee dingen moet je niet vergeten: Swansea is de Premier League en bij Feyenoord had hij de beste speler voor zich: Steven Berghuis. Ik ben ervan overtuigd dat hij ons gaat helpen."

Eredivisie

gerelateerd