Baros rond met Hamburger SV

13 juli 2006, 13:02

De kans wordt steeds groter dat Milan Baros zijn loopbaan voort zal zetten bij Hamburger SV. De spits was deze week in Hamburg en heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord bereikt met de Noord-Duitse clubleiding. Het wachten is nu alleen nog op het moment dat HSV met Aston Villa, de huidige club van Baros, overeenstemming bereikt over de transfersom.

Aston Villa wil ongeveer elf miljoen euro voor de Tsjechische aanvaller, maar Hamburger SV wil niet verder gaan dan een bedrag met zeven cijfers. "We zullen binnenkort nog eens met Aston Villa gaan praten", zegt HSV-directeur Bernd Hoffmann. Oliver Doll, de trainer van de Duitse club, hoopt in ieder geval vurig dat de transfer rond komt. "Ik wil hem er graag bij hebben. Het liefst zo snel mogelijk, natuurlijk. Maargoed, wat bij mij betreft kan hij ook wat later in de voorbereiding aansluiten."

Baros was met vijf doelpunten nog topscorer van het afgelopen EK, in Portugal. Tijdens het WK in Duitsland kwam hij echter niet verder dan één basisplaats, in het afsluitende groepsduel tegen Italië. Dat had echter alles te maken met een slepende blessure aan zijn achillespees, die hem wekenlang aan de kant hield.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen