PEC-captain Van Polen wees Stegeman op rol Ghoochannejhad

23 januari 2021, 11:55

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen heeft vorige week met trainer John Stegeman gesproken over de rol van Reza Ghoochannejhad (33). De spits was vrijdagavond als invaller hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor een hattrick tegen Willem II. Volgens de spelersgroep verdiende de Iraniër een kans.

Dat vertelde Van Polen tegenover ESPN direct na de 1-3 zege op Willem II. Volgens de routinier speelde het binnen de spelersgroep dat de spits misschien meer speeltijd verdiende dan de enkele minuutjes die hij de laatste weken telkens mee mocht doen bij PEC Zwolle. "Dit verdient Reza ook echt", vond Van Polen, die het met Stegeman telefonisch besprak, dan ook.

"Ik vind dat wij hem tekort doen. Hij verdient meer kansen dan hij kreeg en daar heb ik het met de trainer ook over gehad", aldus Van Polen, die vond dat je iemand met zijn staat van dienst niet enkele minuutjes moet laten invaller. "Dan doe je hem tekort. Reza is in de zestienmeter echt levensgevaarlijk. Bovendien heeft hij echt een gouden pik: hij staat altijd op de goede plaats."

Lees ook: Reza held van Zwolle: "Nooit aan mezelf getwijfeld"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen