Zieke Max ontbreekt bij PSV, Malen op de bank

23 januari 2021, 19:07

PSV treedt tegen RKC Waalwijk aan zonder Philipp Max, Ibrahim Sangaré en Donyell Malen. Eerstgenoemde is ziek en zit daarom niet bij de wedstrijdselectie. Sangaré en Malen zijn er wel bij, maar beginnen op de bank. De Ivoriaanse middenvelder keert pas net terug van een blessure; de spits krijgt rust. 

De plek van Max wordt ingenomen door Olivier Boscagli, die weer fit is en dus als linksback zal starten. Op het middenveld is Ryan Thomas de vervanger van Sangaré en Noni Madueke en Eran Zahavi zijn de twee spitsen. Marco van Ginkel, die er tegen Sparta en FC Volendam vanwege het kunstgras niet bij was, is weer terug bij de selectie.

Om 20.00 uur trappen PSV en RKC Waalwijk af in Eindhoven. De thuisploeg moet winnen om in het spoor te blijven van koploper Ajax en nummer twee Vitesse. RKC Waalwijk kan als het punten pakt juist afstand nemen van de onderste drie plekken, die nacompetitie of degradatie zouden betekenen. Momenteel staat de ploeg vijftiende, drie punten boven de degradatiestreep.

Opstellingen:

PSV: Mvogo; Dumfries, Baumgartl, Teze, Boscagli; Rosario, Thomas, Mauro, Ihattaren; Madueke, Zahavi

RKC Waalwijk: Lamprou; Gaari, Meulensteen, Touba, Lutonda; Oosting, Azhil, Tahiri; Daneels, Stokkers, Sow

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen