Vejinovic: "Je hoort me niet zeggen dat ik blij ben met een punt"

23 januari 2021, 21:04

Marko Vejinovic baalt als een stekker dat ADO Den Haag de degradatiekraker tegen FC Emmen niet heeft gewonnen. De middenvelder droeg bij afwezigheid van Daryl Janmaat de aanvoerdersband en kwam met zijn ploeg niet verder dan 0-0. Na afloop was de routinier echter ook realistisch.

"Als je het spelbeeld bekijkt dan was Emmen de eerste twintig minuten de bovenliggende partij", aldus Vejinovic voor de camera van ESPN. "Daarna hadden wij de controle. We mochten hier sowieso niet verliezen. Ik baal dat we niet de drie punten hebben, maar ik ben blij dat we als team hebben gevochten. We hadden het vooral lastig op het middenveld, al pakte we dat in de tweede helft goed op. Toen hebben we ook kansen gecreëerd. Ik ben een winnaar dus je zal me niet horen zeggen dat ik blij ben met een punt. We groeien zeker als team en daar zit nog veel rek in. We zijn op de goede weg."

Trainer Ruud Brood baalt dat zijn ploeg in de slotfase niet scherp was. "We hadden wat rustiger moeten zijn in de eindfase. Dan hadden we die bal gewoon binnen geschoten", vertelde de coach bij ESPN. "Dit was ook voor Emmen een wedstrijd waar veel op het spel stond. Daar wordt het onrustig van. Ik ben blij met de manier waarop we het hebben omgezet, maar ik baal ervan dat we het doelpunt niet maken. Het blijkt voor ons lastig om een goede balans te vinden. Tegen VVV hadden we veel de bal en gingen we er in de omschakeling met 1-4 af. Ik vond dat we vandaag de 1-0 konden maken als we rustiger zijn. We hebben er in ieder geval alles aan gegaan om deze wedstrijd te winnen."

Lees ook: ADO en Emmen zonder goals in bloedeloze kelderkraker

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen