Zapata sneert naar Zlatan, die op typische wijze terugslaat

26 januari 2021, 00:17

Nee, vrienden zullen Duvan Zapata en Zlatan Ibrahimovic niet gaan worden. De sterke spitsen kregen het zaterdagavond met elkaar aan de stok tijdens en na de ontmoeting tussen AC Milan en Atalanta Bergamo, die verrassend in 0-3 eindigde. Doelpuntenmaker Zapata haalde uit naar Ibrahimovic, die dat niet over zijn kant liet gaan.

Zapata stoorde zich eraan dat Ibrahimovic samen met enkele ploeggenoten om een penalty smeekte tijdens het duel. Er klinken dit seizoen vaak geluiden dat Milan makkelijk strafschoppen krijgt, zo wist Zapata ook. "Wil je je dertiende penalty van dit seizoen?", vroeg de Colombiaan op cynische wijze naar Ibrahimovic. De routinier kwam met een snelle reactie. "Ik heb meer doelpunten gemaakt dan dat jij wedstrijden hebt gespeeld", sneerde de spits. Na afloop was de Zweed tot bedaren gekomen en uiteraard baalde Ibrahimovic van het verlies.

Ondanks dat staat Milan nog steeds bovenaan, omdat Internazionale gelijkspeelde. "Er ging veel mis", zei Ibrahimovic bij Sky Italia. "Ik houd niet van het zoeken naar excuses. In elke wedstrijd moet je het maximale eruit halen, maar dat is ons niet gelukt. We moeten nu herstellen en focussen op de volgende wedstrijden. Gelukkig is die al over een paar dagen. Na negentien speelronden hebben we pas twee keer verloren, dat is niet zo slecht. We zijn nu de winterkampioen maar dat zegt me niets. Het moeilijkste gedeelte begint nu."

FCUpdate.nl volg je nu ook op Instagram!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen