Dest blij met aanwezigheid Koeman: "Dat helpt me enorm"

24 januari 2021, 13:17

Het eerste seizoen van Sergino Dest bij FC Barcelona is er één met pieken en dalen. De Amerikaan begon geweldig en werd direct bewierookt, maar raakte daarna die vorm enigszins kwijt. Van trainer Ronald Koeman krijgt de rechtsback veel vertrouwen en hulp, zegt hij tegen beIN Sports.

Koeman heeft Dest erg geholpen om zijn weg te vinden bij de topclub, zegt de verdediger. "Ik kan veel met hem praten. Hij geeft me tips en advies. De trainer legt me dingen uit in mijn moedertaal, dat helpt me enorm. Ik wil beter worden en ontwikkelen, het doel is om een geweldige rechtsback te worden bij Barcelona."

In de zomer zat Bayern München lange tijd achter Dest aan, maar viel de keuze uiteindelijk op Barcelona. "Toen ik bij Ajax in de jeugd speelde, keek ik altijd naar Barcelona op tv. Nu kan ik die spelers mijn teamgenoten noemen. Messi is de beste speler ter wereld, hij is echt van wereldklasse. Ik wist natuurlijk al hoe goed hij was, maar om het zelf te zien is nog beter. Het was niet gemakkelijk om tussen Bayern en Barcelona te kiezen, maar mijn hart ligt bij deze club."

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen