Jørgensen bespreekt Galatasaray-geruchten en oogblessure

24 januari 2021 – Nicolai Jørgensen heeft na afloop van de verloren wedstrijd tegen AZ (2-3) gereageerd op de geruchten rond zijn persoon. De Deense aanvaller van Feyenoord wordt in verband gebracht met een transfer naar Galatasaray. Jørgensen lijkt rekening te houden met een vertrek uit Rotterdam.

Jørgensen bespreekt Galatasaray-geruchten en oogblessure

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Door ESPN werd Jørgensen aan de tand gevoeld over de geruchten rond zijn toekomst. "Ik focus me niet te veel op dingen van buitenaf. Op het veld laat ik zien dat ik met mijn hoofd honderd procent hier zit. Wat er gebeurt, weet ik niet. Dat moeten we afwachten. Wat ik wil? Daar gaat het niet altijd om. In het voetbal zijn er meerdere belangen. Als ik de club kan helpen, dan doe ik dat. Ik ben hier nu bijna vijf jaar en hou van de club en de stad. Dit is mijn tweede thuis. Ik ken de details niet, dus ik kan er weinig over kwijt."

Tegen AZ startte Jørgensen gewoon in de basis bij Feyenoord. De Deen kreeg wederom de voorkeur boven Lucas Pratto en scoorde na een halfuur de 1-1. Een doelpunt dat uiteindelijk weinig waarde bleek te hebben. Na een uur viel Jørgensen uit met een oogblessure. "Ik kreeg een vinger in mijn oog en zie er nu nog steeds niet veel mee. De bal kon ik niet meer zien, dus dan wordt het lastig om door te spelen."

Volg ons op Instagram!

Reacties

Feyenoord

gerelateerd