PSV mist tegen Feyenoord na Madueke ook Gakpo en Götze

25 januari 2021, 13:22

PSV-trainer Roger Schmidt heeft in de topper tegen Feyenoord komend weekend in elk geval niet de beschikking over Mario Götze en Cody Gakpo. Beide voetballers herstellen van een blessure en hoopten in De Kuip te kunnen spelen, maar door die wens kan een streep. Omdat eerder ook al Noni Madueke voor weken wegviel, moet de Duitse coach flink puzzelen.

Dat schrijft De Telegraaf. Gakpo en Götze hopen volgens het medium op 6 februari terug te keren tegen FC Twente. Dat Madueke er een tijd uitligt, is pijnlijk voor de technische staf van PSV, die hem tegen RKC Waalwijk weer terug het veld in lieten keren ondanks zijn blessure. In de clash tegen Feyenoord zal Schmidt dus moeten kiezen tussen Donyell Malen, Eran Zahavi, Joël Piroe, Mohamed Ihattaren en Mauro Júnior voor de voorste vier plaatsen – mits zij komende week allemaal fit blijven.

Tegen FC Emmen dinsdagavond puilt de ziekenboeg van Schmidt helemaal uit. Naast Gakpo, Götze en Madueke ontbreken ook Nick Viergever, Armando Obispo en Yorbe Vertessen zeker, terwijl achter de naam van Philipp Max nog een vraagteken staat. Hij ontbrak afgelopen weekend vanwege ziekte. De kans dat Marco van Ginkel op het kunstgras in De Oude Meerdijk gaat voetballen, is klein. Om die reden ontbrak hij afgelopen midweek tegen FC Volendam in de KNVB Beker namelijk ook al.

Lees ook: Madueke mist door blessure clash met Feyenoord

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen