Spoorboekje: AZ, Feyenoord, Barça en Man United aan de bak

27 januari 2021, 07:00   Bijgewerkt: 26 januari 2021, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 27 januari.

Wedstrijden

AZ - FC Utrecht (18.45 uur)

Nadat de toppers tegen Vitesse, PSV en afgelopen weekend ook Feyenoord allemaal gewonnen werden, mag AZ met recht weer een outsider voor de titel genoemd worden. Na de 2-3 zege in De Kuip van afgelopen zondag regende het lofuitingen voor de Alkmaarders. Voor de ploeg van Pascal Jansen is het nu zaak om door te pakken, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Een maand geleden speelde de clubs in Utrecht nog met 2-2 gelijk. Pakt AZ nu wel de volle buit?

Chelsea - Wolverhampton Wanderers (19.00 uur)

Maandag nam Chelsea de pijnlijke beslissing om clubicoon Frank Lampard de laan uit te sturen. Met veel grote aankopen moest de trainer afgelopen halfjaar bouwen aan een nieuwe ploeg, maar eigenaar Roman Abramovich had gehoopt dat hij het inmiddels beter op de rit zou hebben. Met een negende plek op de ranglijst bleek dat niet het geval. Vanavond speelt Chelsea zijn eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer, Thomas Tuchel.

SC Heerenveen - Feyenoord (21.00 uur)

Na de teleurstelling van afgelopen weekend heeft Feyenoord iets recht te zetten. De club ging met 2-3 onderuit in de topper tegen AZ, waarmee de bovenste plekken voorlopig uit zicht zijn. Het enige wat de Rotterdammers na drie verloren toppers nog rest, is om net zo'n inhaalrace in te zetten als in het vorige seizoen. Daarmee zal het moeten beginnen in en tegen Heerenveen, de ploeg die sinds 1 november geen Eredivisiewedstrijd meer wist te winnen. Voor welk van de twee ploegen worden de problemen vanavond nog groter?

Voetbal op tv

18.45 uur: AZ - FC Utrecht, ESPN 2 - live verslag van het Eredivisie-duel

19.00 uur: Chelsea - Wolverhampton Wanderers, Ziggo Sport - live verslag van het Premier League-duel

19.00 uur: Sevilla - Valencia, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Copa del Rey-duel

20.00 uur: VVV-Venlo - Vitesse, ESPN - live verslag van het Eredivisie-duel

20.00 uur: RKC Waalwijk - Fortuna Sittard, ESPN 3 - live verslag van het Eredivisie-duel

21.00 uur: Rayo Vallecano - FC Barcelona, Ziggo Sport - live verslag van het Copa del Rey-duel

21.00 uur: sc Heerenveen - Feyenoord, ESPN 2 - live verslag van het Eredivisie-duel

21.15 uur: Manchester United - Sheffield United, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen