Twee duels schorsing en boete voor misdragende Conte

26 januari 2021, 15:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De misdragingen van Antonio Conte tijdens de wedstrijd tegen Udinese zijn hem op een flinke straf komen te staan. Naast zijn schorsing van twee wedstrijden moet de trainer van Internazionale ook een boete betalen van 20.000 euro. Die straft maakte de Serie A dinsdag bekend. 

Conte ontving een rode kaart tijdens de Serie A-wedstrijd tegen Udinese - die in 0-0 eindigde - wegens commentaar op de leiding. In eerste instantie kreeg hij geel, maar na aanhoudend protesteren werd dat rood. De Serie A sprak achteraf van een 'intimiderende houding' en het 'schreeuwen van beledigingen'. Ook technisch directeur Gabriele Oriali bemoeide zich er vervolgens mij. Ook hij ontving een boete, hij van 5000 euro. Achteraf bood Conte wel zijn excuses aan voor zijn uitlatingen. Hij vertelde daarbij dat de scheidsrechter volgens hem te weinig extra tijd had geteld. 

De schorsing geldt voor wedstrijden in de Serie A en dus is Conte er nog wel bij als Inter vanavond in de Coppa Italia de derby tegen AC Milan speelt. De trainer mist de duels tegen Benevento-thuis en Fiorentina-uit. Zijn Inter doet nog altijd volop mee in de titelstrijd. De ploeg staat op plek twee met twee punten minder dan koploper Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen