Blessure Dumfries valt reuze mee: "Het was de schrik"

26 januari 2021 – De blessure die Denzel Dumfries opliep in de slotfase van de uitwedstrijd tegen FC Emmen lijkt mee te vallen. De aanvoerder van PSV kwam na afloop van de moeizame overwinning aan De Oude Meerdijk met een geruststellende boodschap.

Blessure Dumfries valt reuze mee: "Het was de schrik"

Dumfries werd dinsdagavond in blessuretijd onderuit gehaald door Caner Cavlan, bleef op de grond liggen, schreeuwde het uit en deed zijn shirt voor zijn ogen. Gevreesd werd dat de rechtsachter een zware knieblessure had opgelopen, maar de schade lijkt reuze mee te vallen. "Ik denk dat het wel goed gaat. Het was de schrik, ik voelde dat mijn knie naar binnenklapte. Ik denk dat het wel goed zit, morgen kijken we verder", vertelde Dumfries voor de camera van ESPN.

De schrik zat er flink in bij Dumfries toen hij op de grond lag. "Omdat ik dacht dat ik wat afscheurde, maar het gaat op zich goed met de knie. Ik verwacht niet echt problemen. Ik denk dat ik geluk had dat ik niet vaststond", aldus de rechtervleugverdediger, die ervan uitgaat dat hij zondag gewoon in actie kan komen tegen Feyenoord.

Uiteindelijk zal Dumfries met een lach op zijn gezicht in de spelersbus richting Eindhoven stappen. "Al met al was het een goede overwinning. Ik denk dat we goed veldspel hebben vertoond en dat Mauro Júnior fantastisch inviel. Ik denk dat we verdiend hebben gewonnen vandaag."

PSV

gerelateerd