Mauro Júnior redt PSV in Emmen: "Vanavond was mijn avond"

26 januari 2021 – Met een gouden invalbeurt voorkwam Mauro Júnior dinsdagavond puntenverlies van PSV in Emmen. Koud in het veld opende de Braziliaanse middenvelder tien minuten voor tijd de score, waarna hij ook de voorzet gaf waaruit Eran Zahavi de beslissende 0-2 maakte.

Mauro Júnior redt PSV in Emmen: "Vanavond was mijn avond"

"Vanavond was mijn avond", glunderde Mauro Júnior na afloop van de wedstrijd terwijl hij het Eindhovens Dagblad te woord stond. "Voor mij was het geweldig. Ik werk hard en ben blij dat mijn teamgenoten me altijd steunen. Ik moet hen ook helpen. We zitten in een moeilijke situatie, maar we hebben nog steeds genoeg goede spelers. Ook jonge spelers die nu weer aansluiten. Aan de andere kans is het belangrijk dat de spelers met blessures goed herstellen en weer terugkomen. We hebben iedereen hard nodig."

Mauro Júnior startte de laatste wedstrijden tegen Spart Rotterdam (3-5) en RKC Waalwijk (2-0) als basisspeler, maar nam tegen FC Emmen in eerste instantie plaats op de bank. Begint hij komend weekend wel weer tegen Feyenoord? "Ik weet het niet", glimlachte hij. "We hebben nog een paar dagen om richting die wedstrijd te werken. Ik wil het liefst alles spelen. We gaan het zondag zien."

Lees ookBlessure Dumfries valt reuze mee: "Het was de schrik"

PSV

gerelateerd