'Toekomst Flick onzeker door botsing met Salihamidzic'

27 januari 2021, 08:26

De toekomst van Hansi Flick is opeens een stuk meer onzeker geworden bij Bayern München. De zo succesvolle coach die vorig jaar alles won wat er te wonnen viel met Der Rekordmeister zou flink zijn gebotst technisch directeur Hasan Salihamidzic. Al diens aankopen spelen maar een marginale rol onder de oefenmeester en omdat de prestaties niet geweldig zijn, is er onrust over die keuzes.

Dat schrijft het Duitse dagblad BILD althans. Bayern München wankelt ondanks de koppositie in de Bundesliga en krijgt gigantisch veel tegengoals en werd ook nog eens uit de DFB-Pokal gespeeld. Desondanks kunnen zomeraanwinsten als Leroy Sané, Eric Maxim Choupo-Moting en Bouna Sarr maar op weinig speeltijd rekenen onder Flick. Dat neemt de technische leiding hem kwalijk, omdat zij voor een impuls zouden moeten zorgen in de selectie, maar dat is niet gebeurd.

Ondanks de goede recente prestaties van Flick, zou Salihamidzic de Raad van Commissarissen achter zich hebben staan en is het maar de vraag of hij zijn contract tot en met 2023 gaat uitdienen. Volgens BILD is Flick ook in beeld als mogelijke opvolger van Joachim Löw, die al veel langer onder vuur ligt als bondscoach van Duitsland. Dat is naast de conflicterende samenwerking met Salihamidzic ook een dreigend gevaar voor zijn doorlopende contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen