Spoorboekje: Ajax - Willem II en Tottenham versus Liverpool

28 januari 2021, 07:00   Bijgewerkt: 27 januari 2021, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 28 januari.

Wedstrijden

Ajax – Willem II (21.00 uur)

Vitesse, AZ en Feyenoord gingen woensdag allemaal verrassend ten onder. PSV won dinsdag weliswaar, maar door het puntenverlies van de andere drie concurrenten kan er gelachen worden in Amsterdam. Bij winst slaat Ajax een gat van vier punten met PSV. Willem II speelt vandaag de eerste wedstrijd zonder Adrie Koster, die deze week ontslagen werd.

Tottenham Hotspur – Liverpool (21.00 uur)

Het nieuwe jaar is bijna een maand oud en Liverpool wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt in de Premier League. De ploeg van trainer Jürgen Klopp verkeert in een vormcrisis en moet snel weer wedstrijden gaan winnen om een rol te blijven spelen in de titelstrijd. Liverpool kan vanavond hoop putten uit de vorige ontmoeting met Tottenham Hotspur. Die eindigde in december in een 2-1 overwinning.

Cercle Brugge – Club Brugge (18.45 uur)

Vier wedstrijden, vier doelpunten. Bas Dost is fantastisch begonnen in België. In de stadsderby tegen Cercle Brugge gaat hij voor vijf op rij. De boomlange spits is niet de enige Nederlander die dit seizoen veel indruk maakt bij de koploper van de Belgische competitie. Noa Lang is uitstekend bezig staat na vijftien wedstrijden op zeven doelpunten en zes assists.

Voetbal op tv

18.45 uur: Cercle Brugge – Club Brugge, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Jupiler Pro League

18.45 uur: Sparta Rotterdam – FC Twente, ESPN, live verslag van het duel in de Eredivisie

21.00 uur: Tottenham Hotspur – Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

21.00 uur: Ajax – Willem II, ESPN, live verslag van het duel in de Eredivisie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen