Huntelaar traint kwartiertje mee en is opnieuw twijfelgeval

27 januari 2021, 14:47

Het is nog onzeker of Klaas-Jan Huntelaar komende zaterdag wél zijn rentree kan maken voor Schalke 04. De van Ajax overgekomen spits moest door kuitklachten de wedstrijden tegen FC Köln en Bayern München aan zich voorbijgaan en is nog een twijfelgeval voor het belangrijke uitduel met Werder Bremen.

Huntelaar verscheen woensdagochtend op het trainingsveld van Schalke 04 en trainde een kwartier met de groep mee alvorens hij voor zichzelf aan de slag ging. Helemaal hersteld van zijn kuitblessure lijkt Huntelaar nog niet te zijn. Hij heeft nog een paar dagen om fit te worden. Komende zaterdag gaat de club uit Gelsenkirchen op bezoek bij Werder Bremen.

Schalke 04 verkeert in grote degradatienood en staat met slechts zeven punten uit achttien wedstrijden stijf onderaan in de Bundesliga. De achterstand op de veilige vijftiende plaats bedraagt liefst tien punten. Nummer zestien FC Köln, dat op een plek staat die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de play-offs, heeft acht punten meer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen