Doodeman weet nog niet of hij wil spelen tegen Cambuur: "Apart"

27 januari 2021, 19:08

Nick Doodeman weet al dat hij na dit seizoen het shirt van SC Cambuur gaat dragen. De buitenspeler van FC Volendam maakt na dit seizoen de overstap naar de huidige koploper van de Eerste Divisie. De ontmoeting op 2 april tussen beide teams zal voor hem dan ook apart worden.

Op die vrijdag speelt Volendam thuis tegen Cambuur. "Dat zal een aparte wedstrijd zijn. Op dat moment is het aan de trainer om te beslissen wat we dan gaan doen. Of ik wel of niet ga spelen. Ik weet niet hoe het op dat moment voelt. Dat moeten we op dat moment even aankijken. Stel, je zou een goal maken waardoor Volendam wint en Cambuur promoveert daardoor niet. Dat zou heel apart zijn", vertelt de aanvaller aan NH Sport.

Volgens hem was er al enige tijd contact met Cambuur. "Het speelde al iets langer", zegt Doodeman. "Zij belden eigenlijk vrijwel direct toen dat kon en mocht. En het gevoel was meteen goed. Zij willen natuurlijk heel graag de Eredivisie in. En daar ook blijven. Ik hoop dat ze het gaan halen en dat ik daarna mijn steentje bij kan dragen", vervolgt Doodeman. "Als ze de Eredivisie niet halen, zou dat wel een teleurstelling zijn natuurlijk. Maar goed, dat is ook een beetje een gokje vanuit onze kant", zegt de 24-jarige aanvaller die eerder bij AZ speelde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen