Koopmeiners baalt van AZ: "Totaal aan jezelf te wijten"

27 januari 2021, 21:36

De overwinningen van AZ bij Feyenoord en PSV zijn weer een stuk minder waard geworden. Woensdagavond ging het namelijk weer mis tegen een ploeg die lager op de ranglijst staat. Er werd namelijk met 0-1 verloren van FC Utrecht. Eigen schuld, dikke bult vond Teun Koopmeiners.

De aanvoerder van AZ zag dat zijn ploeg grote moeite had met de hoge druk van Utrecht. Daar onderuit spelen, lukte AZ niet. "Je bent aan de bal gewoon helemaal niet goed. En dat heb je totaal aan je zelf te wijten omdat je slordig bent", zei de captain tegen ESPN. "We herkennen dingen niet snel genoeg hoe Utrecht ons vast gaat zetten. Wij kunnen ook onder de druk uit spelen, alleen moeten we sneller herkennen waar een overtal is. Koppen tellen en makkelijk onderuit voetballen. En als je dat doet, dan moet je elkaar heel zuiver inspelen en dan kun je er onderuit voetballen. We deden dat wel een paar keer en dan kom je aan het voetballen."

AZ maakte grote indruk met winsten op PSV en Feyenoord, maar die overwinningen zijn nu weer minder waard. Dat vindt Koopmeiners ook. "Als je die punten waarde wilt geven, dan moet je het vandaag ook weer doen." AZ staat vierde in de Eredivisie en speelt komend weekend tegen koploper Ajax.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen