Giakoumakis velt Vitesse: "Een totale offday, bij iedereen"

27 januari 2021, 22:26

Giorgios Giakoumakis was woensdag niet te houden voor Vitesse. De Griekse wonderspits van VVV-Venlo scoorde vier keer en zorgde ervoor dat Vitesse met 4-1 ten onder ging. Remko Pasveer spreekt van een onnodige nederlaag.

"Dit is een totale offday, ik denk bij iedereen", sprak hij bij ESPN. "Drie kopballen, een geluksgoal. Alleen gaat mis en we komen niet in onze kracht en zij hebben het qua kopkracht fantastisch gedaan. In de eerste minuut na rust kregen we een kans, als je die erin prikt kun je nog in een flow komen. Nu duurt het eigenlijk te lang, maar ook daarna kregen we nog kansen. Het is echt zonde, dit had absoluut niet gehoeven."

Vitesse maakte nog wel de 3-1, maar kon een comeback niet meer forceren. Moeten de titelaspiraties nu de ijskast in? "Ik sta hier elke week te zeggen dat het nog lang niet zover is. Dat zie je nu ook weer. We hebben een hele goede serie neergezet en nu hebben we even een domper. Dat wil niet zeggen dat je nu meteen down bent qua presteren. We moeten de koppen bij elkaar steken. We stonden niet goed te dekken, dat is denk ik een understatement."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen