Middlesbrough ziet af van Huth

13 juli 2006, 17:29

Robert Huth verdedigt volgend seizoen toch niet de kleuren van Middlesbrough. De Duitse verdediger had eerder al een akkoord bereikt met de Britse club, maar de medische keuring heeft roet in zijn eten gegooid. Naar verluidt heeft slijtage aan de enkel van Huth de Britse clubleiding doen besluiten om van de transfer af te zien.

De 21-jarige Huth kreeg in de aanloop naar het WK weer last van zijn enkel en onderzoek heeft uitgewezen dat deze pijn geen incident was. De blessure was voor Middlesbrough in ieder geval reden genoeg om de transfer af te blazen. "Het is ontzettend jammer, voor iedereen", zegt Middlesbrough-manager Gareth Southgate. "Wij zullen op zoek blijven naar mogelijke andere versterkingen." 

Manfred Schulte, de manager van de jonge centrumverdediger, heeft zich nog niet uitgelaten over de situatie. Het is ook onduidelijk of Huth nu onder het mes zal gaan, of dat hij vol goede moed op zoek zal gaan naar een andere club. De afgelopen seizoenen stond de Duitser onder contract bij Chelsea, maar daar kwam hij jaarlijks weinig aan spelen toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen