'Parma lijkt de strijd om gewilde Zirkzee te winnen'

28 januari 2021 – Joshua Zirkzee gaat het seizoen vermoedelijk afmaken bij Parma. De Nederlandse spits die al een tijdje in verband gebracht wordt met een vertrek bij Bayern München, kon zowel naar Everton als ook de Italiaanse laagvlieger. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft de Serie A-ploeg de Engelsen afgetroefd en gaat het een huurdeal met een optie tot koop van vijftien miljoen.

'Parma lijkt de strijd om gewilde Zirkzee te winnen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het gaat allemaal iets minder makkelijk voor Zirkzee dit seizoen. Terwijl hij ongeveer een jaar geleden nog een grote indruk maakte bij de club uit Zuid-Duitsland, zit hij nu altijd op de bank of zelfs niet eens bij de selectie. De spits kwam in alle competities slechts driemaal uit voor Bayern in de eerste seizoenshelft, waarin hij niet scoorde.
Dat komt mede door de komst van Eric Maxim Choupo-Moting, die afgelopen zomer transfervrij binnengehaald werd door Der Rekordmeister. Zirkzee stond in de belangstelling van onder andere Feyenoord dat tot de komst van Lucas Pratto op zoek was naar een spits, maar tot (tijdelijke) overgang kwam het in de zomer niet.

Sindsdien circuleren er steeds meer transfergeruchten over de jonge spits. Feyenoord, Everton, Eintracht Frankfurt en Heracles zijn clubs die al interesse hebben getoond, maar Eintracht koos voor Luka Jovic, Feyenoord dus voor Pratto en Heracles kon hem niet betalen. Parma staat op dit moment op plek negentien in de Serie A, en met Joshua Zirkzee zullen ze een poging doen om handhaving te behalen aan het einde van dit seizoen.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd