'Lammers mogelijk alsnog verhuurd: Genoa en Parma in de race'

28 januari 2021, 14:38   Bijgewerkt: 28 januari 2021, 14:43

Sam Lammers staat voor een verhuur in de tweede seizoenshelft. De Nederlandse spits is na een goed begin bij Atalanta Bergamo op een zijspoor beland en mag het nu tijdelijk ergens anders proberen. Volgens de Italiaanse transferspecialist Gianluca di Marzio zijn er twee clubs geïnteresseerd: Parma en Genoa hebben de beste papieren om hem in te lijven.

Het is een turbulent jaar voor Lammers, die na een half jaar alweer tijdelijk mag vertrekken bij Atalanta. De naam van de oud-PSV'er viel al eerder bij onder andere Sampdoria, Bologna, Genoa en het Duitse Eintracht Frankfurt dat een vervanger zocht voor Bas Dost. Nu kan Parma, de club die eerder al in verband werd gebracht met Joshua Zirkzee, zich ook bij dat lijstje aansluiten. Sampdoria, Eintracht en Bologna zijn inmiddels weer afgehaakt voor de Nederlander. 

Na zijn overgang vanuit Eindhoven had Lammers hoopvolle start, die bij de Champions League-club uit Bergamo tijdens zijn eerste twee wedstrijden meteen scoorde tegen Cagliari en Napoli. Daarna ging het echter allemaal steeds meer bergafwaarts. De spits kwam niet meer tot scoren en staat al een paar maanden droog. De concurrentie, de ervaren Duván Zapata en Luis Muriel, is simpelweg groot bij de topploeg van de Serie A.

Coach Gian Piero Gasperini - die eerder nog aangaf dat de Nederlander moest blijven - heeft daarom besloten hem deze winterse transferperiode uit te lenen. Voor Lammers is het belangrijk om meer speeltijd te krijgen, om zich zo optimaal te ontwikkelen. Een club als Parma, die op dit moment onderin de Serie A bungelt, kunnen wel een goalgetter gebruiken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen