'Ronaldo schendt coronaregels en moet vrezen voor straf'

28 januari 2021, 14:52

Cristiano Ronaldo heeft de 'coronatouwtjes' wat laten vieren. De Portugese superster zou een reis van de streek Piemonte naar de regio Villa d'Aosta hebben gemaakt voor een skireis ter ere van de verjaardag van zijn vriendin. En dat is verboden volgens de Italiaanse coronaregels. 

Valle d'Aosta valt onder een zogeheten 'oranje-zone' in Italië. Dat betekent dat je er alleen naar toe kunt als het een noodzakelijke reis betreft. Ronaldo's motief valt daar in elk geval niet onder, omdat het een plezierreisje betreft. De politie zou inmiddels ook een onderzoek zijn gestart naar de reisbewegingen van de Portugees, zo meldt het Italiaanse persbureau ANSA. Hij mag Piemonte, zijn regio, op dit moment niet verlaten.

Het is niet de eerste keer dat Ronaldo in verband wordt gebracht met het overtreden van coronamaatregelen. Vorig jaar oktober zou hij de verplichte quarantaine van Juventus hebben genegeerd, toen hij bij de nationale ploeg corona had gelopen. Destijds ontkende hij de aantijgingen aan zijn adres, maar ontbrak hij wel enkele weken bij de Oude Dame

Ronaldo riskeert nu een flinke boete als blijkt dat hij inderdaad de skireis heeft gemaakt. Daarnaast zou er een video op social media hebben gecirculeerd waarin hij samen met zijn 27-jarige vriendin te zien was. Die is later uit de lucht gehaald, maar gaat nog altijd rond (zie onder).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen