Barcelona B verlost NAC van overbodige verdediger Riera

28 januari 2021, 15:47

NAC Breda is sinds donderdag definitief verlost van Roger Riera. De centrale verdediger was sinds eind vorig kalenderjaar op het tweede plan geraakt bij de Eerste Divisie-club en mocht transfervrij vertrekken. FC Barcelona B, zijn oude werkgever die achterin met grote problemen kampt, heeft de Spanjaard naar Catalonië gehaald.

Gezien de financiële situatie van FC Barcelona kan er geen transfersom worden betaald en dat hoefde voor Riera ook niet: hij mocht transfervrij vertrekken van NAC Breda en heeft bovendien een verleden bij de topclub. Óscar Mingueza en Ronald Araújo zijn door Ronald Koeman reeds definitief bij de A-selectie gehaald, terwijl onder anderen Ramos Mingo, Andrés Solano en Sergi Rosanas en Igor Gomes geblesseerd zijn bij de B-ploeg. Zodoende biedt Riera uitkomst met zijn transfer. 

Lees ook'FC Barcelona richt blik op NAC-verdediger Riera voor B-ploeg'

Riera speelde dit seizoen overigens nog vijftien officiële duels namens NAC Breda, maar verloor sinds begin december 2020 zijn basisplaats en drukt met zijn loon fors op het salarishuis. Afgelopen zomer besloot NAC Breda hem ondanks Catalaanse interesse te houden, maar ditmaal is besloten om hem – mede gezien zijn aflopende contract – te laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen