NAC Breda bindt linksback Maria tot zomer van 2023

28 januari 2021, 19:47

De 25-jarige Michaël Maria mag zich speler van NAC Breda noemen. De linksback trainde al enige tijd mee met de selectie en heeft de technische staf overtuigd van zijn kwaliteiten. Het heeft geleid tot een verbintenis tot de zomer van 2023.

Maria droeg eerder al de shirts van PSV, Vitesse en VFL Bochum, waar hij in 2016 debuteerde in het profvoetbal. Na zijn periode bij Bochum speelde hij nog voor twee andere Duitse clubs op het tweede en derde niveau. Vervolgens kwam hij uit voor FC Twente, Charlotte Indepedence en het Australische Adelaide United. Vanwege de coronapandemie koos hij ervoor om terug te keren naar Nederland.

Maurice Steijn is blij met de komst van de negentienvoudig international van Curacao. "Michaël is een goede en ervaren linksback. Het is goed om te zien dat hij echt bereid is in zichzelf te investeren. Mede door aanbiedingen uit het buitenland te laten liggen en bewust voor NAC te kiezen. Hij is met zowel zijn verdedigende als aanvallende kwaliteiten een meer dan prima toevoeging aan onze selectie. We zijn dan ook erg blij dat we hem een contract aan konden bieden."

De verdediger kijkt uit naar zijn periode in Breda. NAC staat momenteel vierde in de Eerste Divisie. "Het stadion zit hier normaal gesproken altijd bomvol. Het leeft hier. NAC is echt een mooie club. Ik voel me goed. Ik ben goed opgevangen door het team en de staf en hopelijk kan ik de supporters ook snel tevreden stellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen