Valckx: "Kans steeds groter dat Giakoumakis bij VVV blijft"

28 januari 2021, 21:18

Het worden nog spannende dagen voor VVV-Venlo, dat Giorgos Giakoumakis graag wil behoeden. De transfermarkt is nog enkele dagen open en dus kunnen er nog clubs komen om de Griekse topscorer te kopen. Stan Valckx rekent er niet op dat de spits nog vertrekt.

"De kans wordt steeds groter dat Giakou bij ons blijft. En ik hoop ook dat hij blijft", zegt de technisch directeur tegen De Telegraaf. "Er is zeker belangstelling voor hem, maar het moet interessant zijn voor ons als club en voor Giakou zelf. Tot nu is er nog niets geweest dat voor ons allebei interessant was. Giakoumakis staat er zelf heel reëel in. Hij weet ook dat de kans groot is dat er in de zomer veel interessantere opties voor hem komen."

In de zomer kwam de aanvaller over van AEK Athene en in zijn eerste negentien duels voor VVV scoorde hij twintig keer. Woensdag was hij nog viermaal trefzeker tegen Vitesse. "Dat hij zoveel zou gaan scoren, had niemand kunnen voorzien", zegt Valckx. "Als je puur op zijn statistieken was afgegaan, dan had je hem niet gehaald. Maar wij kijken ook naar andere dingen. We zochten een spits die de mouwen wilde opstropen en voor het team wilde spelen. Die kwaliteiten zagen we terug bij Giakoumakis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen