Dubbele enkelblessure Kane zorgt voor kopzorgen Mourinho

29 januari 2021, 10:41

José Mourinho vreest de komende tijd geen beroep te kunnen doen op Harry Kane. De aanvoerder van Tottenham Hotspur raakte donderdag tegen Liverpool geblesseerd aan beide enkels. Halverwege de wedstrijd moest de 27-jarige spits zich noodgedwongen laten wisselen.

Kane werd in de rust vervangen nadat hij in de eerste helft tot tweemaal toe op het veld was behandeld. Eerste hobbelde hij weg na een duel met Thiago Alcântara, vervolgens kreeg hij in een duel met Jordan Henderson een nieuwe tik te verwerken. "Hij is geblesseerd geraakt aan beide enkels en zegt dat hij waarschijnlijk had kunnen spelen met pijn in één enkel, maar dat dit te pijnlijk was", aldus Mourinho tegen BT Sport.

In gesprek met BBC Sport vertelde Mourinho dat hij Kane vermoedelijk 'enkele weken' moet missen. De afwezigheid van de Engelse spits is een hard gelag voor de Londense club. Met twaalf doelpunten is Kane, samen met Heung-min Son, de topscorer van Tottenham Hotspur. De ploeg van Mourinho komt zondag in actie tegen Brighton & Hove Albion. Een paar dagen later is Chelsea de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen