Rustige deadline Ajax? "Je weet het nooit"

29 januari 2021, 13:51   Bijgewerkt: 29 januari 2021, 15:35

Als het aan Erik ten Hag ligt, vinden er geen mutaties meer plaats in zijn spelersgroep. De coach van de Amsterdammers wil zijn selectie intact houden in de strijd om de landstitel. Dat betekent dus ook dat Quincy Promes en Edson Álvarez minstens tot de zomer in de Johan Cruijff ArenA blijven, ondanks vermeende interesse.

Promes kan voor miljoenen terugkeren naar Spartak Moskou, terwijl Valencia zich nog altijd wil versterken met Álvarez. Het duo blijft echter in Amsterdam, als het aan Ten Hag ligt. "Ik kan niet in die glazen bol kijken", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar ik hoop dat alles bij elkaar blijft. Zeker weten doe je het nooit. Er is altijd beweging rond spelers van Ajax. Dat is altijd zo geweest in de transferperiodes dat ik hier was. Wij willen met deze kleedkamer verder gaan, al weet je het dus nooit."

Volgens Russische media zijn de onderhandelingen tussen Ajax en Spartak Moskou over de transfer van Quincy Promes in een vergevorderd stadium. "Maar hij speelt bij Ajax en wil hier presteren", aldus Ten Hag. "We zijn blij met hem." Ook Álvarez mag op de nodige complimenten rekenen. "Hij is gewoon een nuttige speler. Dat heb ik altijd gezegd. We hebben ook meer dan elf basisspelers."

Bekijk hier alle transfers in de Eredivisie

Het is deze winter relatief rustig op de Amsterdamse transfermarkt. Ajax trok alleen de portemonnee voor spits Sébastien Haller, die voor 22,5 miljoen euro werd opgepikt bij West Ham United. Daarentegen stoind het vertrek van Klaas-jan Huntelaar. Hij koos voor oude liefde Schalke 04.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen