Dumfries en Gakpo twijfel voor Feyenoord-PSV

29 januari 2021, 14:16

Het is nog altijd hoogst onzeker of PSV in de topper tegen Feyenoord kan beschikken over Cody Gakpo. De 21-jarige aanvaller, die dit seizoen een van de uitblinkers is aan de kant van de Eindhovenaren, is nog niet volledig hersteld van zijn enkelblessure. Zijn afwezigheid zou een fikse tegenvaller voor PSV zijn.

Dat bevestigde Schmidt op de persconferentie in aanloop naar de topper. PSV was er de laatste weken alles aan gelegen Gakpo klaar te stomen voor de topper tegen Feyenoord, nadat hij twee weken geleden geblesseerd van het veld stapte op bezoek bij Sparta (3-5 overwinning). Gakpo ondergaat zaterdag de laatste test om te kijken of hij de wedstrijd in De Kuip kan halen.

Dat geldt ook voor Denzel Dumfries, die afgelopen dinsdag op bezoek bij FC Emmen (0-2) kort voor het einde naar de kant werd gehaald. Dumfries leek een zware knieblessure op te lopen, maar nam de vrees direct na afloop al weg door te stellen dat het meeviel. Mohamed Ihattaren lijkt het duel wel te halen, terwijl . Noni Madueke sowieso niet van de partij is in Rotterdam. "Ik denk dat we hem drie tot vier weken kwijt zijn", zei Schmidt.

Zijn landgenoot Mario Götze gaat hopelijk eind volgende week de groepstraining hervatten, nadat hij de laatste weken kampte met een blessure. PSV hoopt hem fit te krijgen voor de halve finale van de KNVB beker tegen Ajax. Die wedstrijd staat gepland voor 10 februari.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen