Petrovic: "Zo lang dat ik leef, blijf ik achter Advocaat staan"

29 januari 2021, 22:21

Zeljko Petrovic is vertrokken bij Feyenoord, maar is nog altijd lovend over de samenwerking met Dick Advocaat de laatste maanden. De nieuwe hoofdtrainer van Willem II is vol lof over de ervaren oefenmeester en staat achter de gemaakte keuzes de laatste dagen, toen het na drie nederlagen op rij even onrustig was in De Kuip.

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Achter iedere beslissing die Dick Advocaat neemt, sta ik voor de volle honderd procent. Zo lang dat ik leef, blijf ik achter Dick staan. Mensen denken dan dat ik slijm, omdat ik weer met Dick wil werken. Maar ik ga nooit meer met Dick werken. En toch zal ik altijd zeggen wat ik nu heb gezegd", zo stelt de oefenmeester tegenover het dagblad.

"Ik ben zoals ik ben en mensen houden van mij of houden niet van mij. Ik ben geen valserik, ik ben niet stiekem. Als je met mij werkt, kan je gemakkelijk bij mij in de auto stappen. Dan hoef je niet achterom te kijken of er een mes in je rug komt. Iedereen weet dat je veilig thuis komt als je met Petro werkt", belooft Petrovic, die met een goed gevoel terugkijkt naar zijn periode bij Feyenoord.

Lees ookAZ-opmerking viel verkeerd

"Ik ben met alle plezier iedere ochtend om kwart voor zeven in de auto gestapt om naar Rotterdam te rijden. Het is mijn tweede periode geweest bij Feyenoord. Er zijn niet zoveel mensen die die kans krijgen. Ik heb me voor de volle honderd procent voor Feyenoord gegeven. Zij waren ook goed voor mij. Je hebt altijd mensen die liever iemand anders willen dan mij", zei Petrovic over de kritische geluiden rondom zijn aanstelling in Tilburg. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen