'Ajax in de race om Ndayishimiye over te nemen'

30 januari 2021, 09:48

Mike Trésor Ndayishimiye kan op interesse rekenen van meerdere grote clubs, onder wie Ajax. Dat schrijft althans de Belgische krant Het Nieuwsblad. De aanvallende middenvelder annex aanvaller zou bij Willem II voor 4,5 miljoen euro op te pikken zijn. Ook Club Brugge en VfL Wolfsburg zijn volgens de krant in de race. 

Ook afgelopen zomer lag Ndayishimiye goed in de markt. De Belg werd toen ook al gelinkt aan Ajax, terwijl AA Gent en Standard Luik allebei een bod op hem uitbrachten. Het Nieuwsblad weet dat het in het geval van Gent ging om een bod van drie miljoen euro, wat bij lange na niet voldeed aan de vraagprijs van zeven miljoen. Ook Ndayishimiye zelf zag die overstap volgens de krant niet zitten. Inmiddels is hij voor 4,5 miljoen op te halen en lopen er gesprekken met Club Brugge, Ajax en Wolfsburg.

De Belg genoot zijn opleiding bij Anderlecht, waarna hij in 2018 transfervrij werd opgepikt door NEC. Daar viel hij op bij Willem II, dat hem eerst een jaar huurde om hem vervolgens definitief over te nemen. Dit seizoen speelde Ndayishimiye negentien wedstrijden voor de Tilburgers. Daarin scoorde hij twee keer en gaf hij zes assists. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen