Konings over wereldgoal: "Puur geluk? Dat wil ik niet zeggen"

30 januari 2021, 09:56   Bijgewerkt: 30 januari 2021, 10:17

Joey Konings kroonde zich tot Man of the Match in de wedstrijd tussen De Graafschap en TOP Oss door op spectaculaire wijze de openingstreffer binnen te schieten. Een omhaal van net buiten de zestien belandde precies tussen de keeper en de lat. "Op dit moment is dit de mooiste van mijn carrière, ja", lachte de doelpuntenmaker na afloop voor de camera.

"Geweldige goal", zei hij toen ESPN hem zijn doelpunt terug liet zien. "Puur geluk? Dat wil ik niet zeggen", lachte Konings, die wel toegaf niet gezien te hebben dat de keeper te ver voor zijn goal stond. "Ik dacht: ik probeer het een keer. Hij vliegt er mooi in. Hier moet je niet bij nadenken, dit moet je gewoon doen."

De magistrale treffer van Konings was bovendien nodig, omdat De Graafschap weinig kansen wist te creëren. "Het was een lastige wedstrijd. Ik vond hen goed spelen, ze zetten goed druk op ons en we kwamen er lastig door. We hebben niet veel kansen gehad, ook niet veel kansen tegen. Het allerbelangrijkste is dat we de drie punten hebben gepakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen