'Spanningen lopen op: Feyenoord plukt ook assistent weg bij AZ'

30 januari 2021, 12:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na de pikante overstap van Arne Slot volgt ook assistent-trainer Marino Pusic de trainer naar Feyenoord. Hij gaat vanaf komend seizoen opnieuw aan de slag als assistent van de bij AZ ontslagen hoofdtrainer. Slot zelf benaderde Pusic voor een overstap naar De Kuip, zoals hij hem eerder op die manier ook naar Alkmaar haalde.

Dat meldde het Algemeen Dagblad zaterdagmiddag. Hoewel Feyenoord door de aanstelling van Zeljko Petrovic per direct op zoek is naar een assistent-trainer, zal Pusic pas in de zomer onderdeel uitmaken van de vernieuwde technische staf van de club. Deze bestaat naast hoofdtrainer Arne Slot uit assistenten Pusic en John de Wolf. Of er nog een derde assistent aan toegevoegd zal worden - zoals momenteel ook het geval is bij Feyenoord - is nog niet bekend.

Met de transfer lopen de spanningen tussen Feyenoord en AZ nog wat verder op. Deze begonnen toen Arne Slot achter de rug van AZ om met Feyenoord sprak over het hoofdtrainerschap. Toen dit uitlekte, besloten algemeen directeur Robert Eenhoorn en technisch directeur Max Huiberts hem niet het seizoen af te laten maken, maar hem per direct te ontslaan. Het AD voegde het opmerkelijk bericht toe dat er rond de ontmoeting tussen beide clubs afgelopen zondag 'wat woordenwisselingen' waren. Technisch directeur van Feyenoord Frank Arnesen en Robert Eenhoorn zouden het met elkaar 'verbaal aan de stok' hebben gehad. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen