Allardyce kan Hamann niet begrijpen

Ger
13 juli 2006, 19:10

Sam Allardyce, de manager van Bolton Wanderers, is teleurgesteld in Dietmar Hamann. De Duitse middenvelder tekende dinsdag bij The Trotters, maar kreeg spijt en koos een dag later alsnog voor Manchester City. "Hamann heeft me niet het voledige verhaal verteld toen hij onder het akkoord met ons uit wilde komen", aldus Allardyce.

De Bolton-manager sprak zich donderdag duidelijk uit over de actie van Hamann. "Twaalf maanden geleden hebben we net naast hem gegrepen. Deze keer hebben de speler en zijn agent zelf opnieuw de interesse aangewakkerd. Hij heeft ons schijnbaar willen misleiden."

Hoewel de 32-jarige Hamann slechts een dag onder contract stond, heeft Bolton een aardig bedrag verdiend aan de Duitser. Manchester City moest namelijk een transfervergoeding van zes ton aan de club van Allardyce betalen. Hamann had nota bene als transfervrije speler getekend bij Bolton.

Allardyce zag er ook nog een beetje de humor van in. "Hamann heeft geschiedenis geschreven. Ik ben de enige manager die zeshonderdduizend euro heeft ontvangen voor een speler, die nooit een bal namens de club heeft getrapt. Het is de beste transfer die ik in mijn hele leven heb gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen