'AZ-directie woest: Feyenoord benaderde Svensson'

30 januari 2021, 16:40

De conflicten tussen Feyenoord en AZ zijn inmiddels hoog opgelopen. Volgens de laatste berichten pikken de Rotterdammers niet alleen assistent-trainer Marino Pusic op uit Alkmaar, maar hebben zij ook geïnformeerd naar rechtsback Jonas Svensson. Dat is bij de directie van de Alkmaarders erg slecht gevallen.

Dat meldde althans De Telegraaf. De krant schreef uit 'goed ingelichte bronnen' vernomen te hebben dat Svensson door Feyenoord benaderd is. De momenteel geblesseerde back beschikt over een aflopend contract in Alkmaar. Het is nog wat extra olie op het vuur dat werd aangesticht toen in december bekend werd dat Arne Slot - toen nog hoofdtrainer van AZ - achter de rug van de directie om met Feyenoord praatte. Daar kwam vandaag bovenop dat Slot zelf zijn voormalig assistent Marino Pusic verleidde om dezelfde stap te maken.

Het verhaal dat de spanningen tussen beide clubs tijdens de ontmoeting in De Kuip vorige week tot een woordwisseling tussen Frank Arnesen (technisch directeur van Feyenoord) en Robert Eenhoorn (algemeen directeur van AZ) leidden, werd door De Telegraaf bevestigd. 'Pal voor de wedstrijd tussen de twee kemphanen kwam het in de spelerstunnel van De Kuip tot een clash tussen Arnesen en Eenhoorn, waarbij John de Wolf assistent van Dick Advocaat en Max Huiberts, technisch directeur van AZ, tussen beide moesten komen om de boel te sussen. Arnesen zou vloekend en tierend op Eenhoorn zijn afgestapt, die niet van het gedrag van zijn collega gediend was.'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen