'Gladon nieuwe spits van Emmen, Zetterer vertrekt bij PEC Zwolle'

30 januari 2021, 19:38

De eerder vandaag (zaterdag) bij Willem II vertrokken spits Paul Gladon wordt normaliter de nieuwe aanvalsleider van FC Emmen. Dick Lukkien kondigde eerder al aan dat er een sterke Nederlandse spits gehaald gaat worden en die komt over uit Tilburg – waar de Drentenaren zondagmiddag spelen. Die wedstrijd zal Gladon overigens nog wel aan zich voorbij moeten laten gaan.

Dat schrijft RTV Drenthe althans. Volgens het regionale medium is de verwachting dat Gladon vanaf maandag op het trainingsveld staat in Emmen. Bij Willem II kwam hij amper aan de bak: kwam hij vorig seizoen nog tot achttien invalbeurten voor Willem II, waren dat er dit seizoen slechts vier. In zijn anderhalf jaar in Tilburg scoorde hij slechts twee doelpunten, waarbij de club zelf wijst op zijn gelijkmaker tegen FC Utrecht van vorig seizoen, die uiteindelijk Europees voetbal zou betekenen.

PEC Zwolle raakt Zetterer kwijt

Verder heeft John Stegeman bij ESPN aangekondigd dat PEC Zwolle keeper Michael Zetterer gaat kwijtraken. De Duitse sluitpost, die midweeks tegen Heracles Almelo nog pijnlijk de mist in ging, wordt door zijn eigenlijke werkgever Werder Bremen verkocht aan een nog onbekende buitenlandse club. Daarom zit hij zaterdagavond tegen FC Utrecht al op de bank en zal hij snel officieel vertrekken. Of er een concurrent komt voor Xavier Mous, is nog onbekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen