'Smaakmaker Tissoudali stapt per direct over naar AA Gent'

30 januari 2021, 22:00

De loopbaan van Tarik Tissoudali (27) krijgt zeer vermoedelijk op korte termijn een hele mooie impuls. De creatieve buitenspeler is al maanden belangrijk bij Beerschot en heeft zich op die manier in de kijker gespeeld van AA Gent. De Belgische topclub betaalt een klein bedrag voor de aanvaller, die zijn aflopende contract bij zijn huidige werkgever niet wilde verlengen.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws althans over Tissoudali, die zondag (morgen) de medische test aflegde bij de nummer elf van de Jupiler Pro League. Bij AA Gent gaat de aanvaller een contract tot en met 2023 tekenen en moet hij De Buffalo's voor wat extra creativiteit voorzien. Beerschot werkt mee aan een vertrek van hun smaakmaker, omdat het nu in elk geval nog een financiële impuls tegemoet kan zien. 

Tissoudali was bij Beerschot – waar hij door Stijn Vreven werd binnengehaald – goed voor twintig goals en dertien assists in 78 wedstrijden in Begië. Eerder speelde hij voor onder andere De Graafschap, La Havre, VVV-Venlo, SC Cambuur en Telstar. Bij die laatste club brak Tissoudali door, met deze transfer krijgt zijn loopbaan weer een fraaie impuls.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen