Wijndal baalt: "Had ook 0-5 kunnen worden"

31 januari 2021, 19:01   Bijgewerkt: 31 januari 2021, 19:06

AZ lijkt door de pijnlijke 0-3 nederlaag tegen concurrent Ajax afgehaakt in de titelstrijd. De Alkmaarders slaagden er niet in Ajax bij de keel te grijpen en konden geen stokje steken voor de kansloze nederlaag. Dat beaamde linksback Owen Wijndal, die sprak over een vervelende middag.

"Het was niet goed van onze kant. We hebben wel wat kansjes gekregen, maar net als vorige keer waren we slordig", aldus Wijndal voor de camera van ESPN. De linksachter vond dat hij meer kordaat had moeten optreden, toen Antony de bal in de verre hoek plaatste en voor de openingstreffer tekende. "Ja, ik had gewoon korter moeten zitten."

Wijndal zag dat zijn ploeg geen minuut aanspraak maakte op de overwinning. "Nee, we hebben echt geen moment controle gehad. Vanaf minuut zeventig had het ook zomaar 0-5 kunnen worden. Het was gewoon slecht", was hij hard in zijn oordeel. De ploeg van trainer Pascal Jansen staat door de nederlaag vijfde. De achterstand op koploper Ajax is na vanmiddag opgelopen tot dertien punten.

Ook Jansen was teleurgesteld. "Als we de stap naar de top willen maken, zul je dat in dit soort wedstrijden moeten aantonen. De duelkracht was vandaag niet goed genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen