Lille lost PSG en Lyon af als koploper na benauwde zege

31 januari 2021, 19:25   Bijgewerkt: 31 januari 2021, 19:37

Ontspannen was de zondagmiddag voor LOSC Lille niet bepaald, maar de drie punten zijn in Noord-Frankrijk gebleven. Dankzij een treffer van Yusuf Yaz?c? won Lille met 0-1 van Dijon en steeg het naar de eerste plaats in de Ligue 1. Daarmee profiteerde het optimaal van het slippertje van concurrent Paris-Saint Germain.

Nog ruim twee weken duurt het, voordat Ajax het in de eerste knock-outronde van de Europa League opneemt tegen Lille. Toch zal er al met een schuin oog naar de verrichtingen van de Franse opponent gekeken worden. Die prestaties zijn tot dusverre uitmuntend. De overwinning op Dijon bracht Lille zelfs aan kop van de Franse competitie.

Omdat Paris Saint-Germain zaterdagavond een gevoelige tik van Lorient kreeg (3-2), wist Lille dat het bij een zege de koppositie in zou nemen. Met de overwinning oversteeg het ook Olympique Lyon, dat dit weekend wél won. De ploeg van Memphis Depay won met 2-1 van Bordeaux. Tegen Dijon stond Sven Botman opnieuw op het basisformulier. De jonge Nederlander kreeg al vroeg een gele kaart, maar maakte de negentig minuten vol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen