Tevredenheid bij Ajax: "Een verdiende zege"

31 januari 2021, 21:19

Ajax heeft zichzelf op bezoek bij AZ een uitstekende dienst bewezen door met 0-3 te winnen. De Amsterdammers profiteerden daarmee optimaal van het puntverlies van PSV (3-1 tegen Feyenoord). De spelers van Ajax waren na afloop dolblij met de prestatie.

Doelpuntenmaker Davy Klaassen zag dat zijn elftal de betere was. "We hebben hier verdiend gewonnen", zei hij na afloop tegen ESPN. "We hebben enorm veel strijd geleverd, er zat heel veel spirit in onze ploeg. Natuurlijk was het vandaag niet altijd even goed, maar de overwinning was terecht. We hadden er denk ik nog wel een paar bij kunnen maken. We hebben deze maand aangetoond dat we een heel goed team hebben."

Dat beaamde ook Daley Blind, die als linksback moest acteren. "Dat is een keuze van de trainer geweest", verklaarde de centrumverdediger zijn positiewissel. "Lisandro Martínez deed het ook goed in het centrum, dus ik denk dat dat de beweegreden was voor de trainer. Voor mij is het geen probleem om linksback te spelen." Het hielp zijn ploeg zelfs, constateerde Blind. "Achterin hadden we veel rust en voetbalvermogen. Soms verloren we de bal wat te snel, maar ik denk dat we tevreden kunnen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen