'Sepp van den Berg verkast naar Championship'

31 januari 2021, 20:52

Sepp van den Berg lijkt zijn nog prille carrière een impuls te gaan geven. De verdediger wordt mogelijk onderdeel van een deal tussen Liverpool en Preston North End. The Reds hebben hun oog laten vallen op verdediger Ben Davies en willen Van den Berg betrekken in de transfer.

Volgens de Daily Mail wil Liverpool de jonge Nederlander namelijk op huurbasis naar de Championship sturen, waar hij minuten kan gaan maken om zich te ontwikkelen. Zijn speeltijd in de hoofdmacht van Liverpool bleef slechts beperkt tot twee duels in de EFL Cup, ondanks het feit dat Jürgen Klopp met enorme defensieve kopzorgen kampt. Zo zijn centrumverdedigers Virgil van Dijk, Joel Matip en Joe Gomez geblesseerd.

Preston bezet momenteel de elfde plaats in de Championship. Voor de negentienjarige Van den Berg lijken speelminuten zeer gewenst. De verdediger maakte in 2019 de opvallende overstap van PEC Zwolle naar Liverpool, maar wacht nog altijd op zijn debuut in de Premier League. Wel maakte hij dit seizoen al geregeld indruk in de onder 23-competitie.

Liverpool wil zich dolgraag versterken met Ben Davies, die voor vier miljoen euro de overstap naar Anfield moet maken. Eerder deze week toonde Celtic ook al serieuze interesse in de 25-jarige centrumverdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen