Gisteren gemist: Afellay stopt, Barça tweede en Idrissi naar Ajax?

1 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 31 januari 2021, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 31 januari.

BREAKING: 'Ajax haalt Idrissi als vervanger vertrekkende Promes'

Ajax gaat zich op de slotdag van de transfermarkt versterken met Oussama Idrissi, zo melden Voetbal International en De Telegraaf. De Marokkaanse aanvaller komt bij Sevilla niet in de plannen voor en maakt op huurbasis de overstap naar Amsterdam. Idrissi wordt in de Johan Cruijff Arena de vervanger van de vertrekkende Quincy Promes.

Afellay zet definitief punt achter fraaie loopbaan

Ibrahim Afellay heeft definitief een punt gezet achter zijn loopbaan. De 34-jarige ex-middenvelder zat sinds zijn contract bij PSV deze zomer afliep al zonder club en hoopte nog op een laatste avontuur, maar kreeg niet meer de gewenste aanbieiding. Daarom besloot Afellay de stekker uit zijn loopbaan te halen.

Barça stijgt na knappe zege naar tweede plaats La Liga

FC Barcelona is dankzij een overwinning op Athletic Bilbao over Real Madrid heengewipt op de ranglijst. De ploeg van Ronald Koeman bezet door de 2-1 overwinning nu de tweede plaats in La Liga. Aan de grondslag van de zege lagen revanchegevoelens van Lionel Messi, die voor een fraaie mijlpaal tekende.

Ten Hag na zware maand: "Nu komt Super Februari eraan"

Erik ten Hag is trots op zijn Ajax, dat Super Januari zondagavond besloot met een klinkende 0-3 overwinning bij AZ. De Amsterdammers hebben een voorsprong van zeven punten op achtervolger PSV en de oefenmeester erkent dan ook dat zijn ploeg een fraaie stap heeft gezet richting de landstitel.

Ajax slaat gat met PSV na belangrijke driepunter op bezoek bij AZ

Ajax heeft zondagavond uitstekende zaken gedaan in de strijd om de landstitel. De Amsterdammers profiteerden op bezoek bij AZ van het puntenverlies van Vitesse en PSV. Dankzij een 0-3 overwinning is het verschil met de achtervolger uit Eindhoven na twintig speelrondes al zeven punten. De Alkmaarders haken door de nederlaag af in de strijd om het kampioenschap. De ploeg van Pascal Jansen heeft een achterstand van dertien punten. Feyenoord versloeg PSV in de eigen Kuip met [a,http://f,_blank,3-1].

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen