Feyenoord kaapt mogelijk ook Abraham voor Groningen weg

1 februari 2021, 13:01

De kans is groot dat Paulos Abraham (18) binnenkort te bewonderen is in de Eredivisie. De aanvaller van AIK Solna staat namelijk in de belangstelling van twee clubs: FC Groningen én Feyenoord. Eerstgenoemde leek de beste papieren te hebben, maar de Rotterdammers hopen hem wederom voor de noordelijke neuzen weg te kapen.

Voetbal International en Dagblad van het Noorden maakten maandag op Deadline Day melding van de meer dan serieuze interesse in Abraham, die FC Groningen de zo gewenste extra aanvallende opties moet geven. De jeugdinternational van Zweden kost naar verluidt minimaal liefst zo'n twee miljoen euro.

Een fors bedrag, maar de achttienjarige speler die in 26 duels namens AIK Solna driemaal scoorde wordt gezien als groot talent. Eerder waren Daleho Irandust en Sebastian Tounekti in beeld als aanvallende versterking voor FC Groningen, maar tot tweemaal toe kreeg Mark-Jan Fledderus de deal niet rond.

Hoewel AK Solna in een officieel statement al bekend maakte dat FC Groningen onderhandelt met de speler en de medische keuring al gedaan is, gaat ook deze deal mogelijk nog mis. Net als eerder bij Mark Diemers hoopt Feyenoord ook Abraham binnen te halen. Frank Arnesen heeft zich volgens FCAfkicken gemeld bij de zaakwaarnemer van Abraham en dat is Vlado Lemic. Hij heeft goede contacten bij Feyenoord en hielp ook Lucas Pratto naar De Kuip. Troeven de Rotterdammers FC Groningen weer af?

Lees ookFledderus over Diemers-soap: "Voor mij is een woord een woord"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen