Willem II en VVV-Venlo stallen jonge aanvallers in Eerste Divisie

1 februari 2021, 17:43

Willem II neemt tijdelijk afscheid van Jasper Dahlhaus. De negentienjarige aanvaller wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan FC Eindhoven. VVV-Venlo stalt eveneens een jonge aanvaller in de Eerste Divisie. De achttienjarige Aaron Bastiaans maakt op huurbasis de overstap naar Helmond Sport.

Dahlhaus, die dit seizoen als invaller twee keer aan de bak kwam in de Eredivisie, heeft zijn contract bij Willem II verlengd tot medio 2022 alvorens hij de overstapt maakte naar FC Eindhoven. Bij de Eerste Divisie-club hoopt hij meer aan spelen toe te komen. "Met Jasper hebben we wat extra mogelijkheden op de rechterflank. Bij ons kan hij het komende half jaar laten zien wat hij in huis heeft", reageert technisch manager Marc Scheepers van FC Eindhoven.

Bastiaans heeft net als Dahlhaus beperkte ervaring op het hoogste niveau. Zowel in de Eredivisie als de KNVB Beker mocht hij twee keer opdraven. Met twee goals in vier wedstrijden overlegt hij een uitstekend gemiddelde. Bij Helmond Sport komt hij terecht bij de nummer dertien van de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen