Cambuur past constructie aan en haalt Doodeman direct

1 februari 2021 – Het was de bedoeling dat Nick Doodeman in de zomer zou overstappen van FC Volendam naar SC Cambuur, maar de 24-jarige buitenspeler gaat nu al naar Leeuwarden. Cambuur heeft vandaag op Deadline Day een akkoord bereikt met Volendam over de directe transfer. Hij voegt zich woensdag bij de ploeg van Henk de Jong.

Cambuur past constructie aan en haalt Doodeman direct

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Doodeman doorliep de jeugdopleiding van AZ en maakte in de zomer van 2017 de overstap naar FC Volendam. De voorbije jaren kwam hij tot 122 optredens in de Eerste Divisie. Dit seizoen is hij de assistkoning van de Eerste Divisie. Hij bereidde tien doelpunten voor en scoorde bovendien zelf acht keer. Na het rondmaken van de deal wilde Doodeman toch graag nu al naar Cambuur en dat bleek ook de wens van de Eerste Divisie-koploper.

Technisch manager Foeke Booy is blij met zijn komst. "Zowel Nick zelf als onze hoofdtrainer Henk de Jong gaven aan de transfer nu al graag plaats te laten vinden. Daarop zijn we in gesprek gegaan met FC Volendam en daar zijn we op een goede manier uitgekomen. Zijn komst geeft ons weer meer mogelijkheden in ons aanvalsspel en dat is alleen maar goed op weg naar ons ultieme doel." Doodeman ligt vast tot de zomer van 2023.

Volendam spreekt van een goede oplossing. "Uiteindelijk heeft Cambuur vandaag een prima aanbod gedaan, zeker gezien de contractuele situatie", zegt Volendam-directeur Jasper van Leeuwen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd